Detalji o apartmanu

Apartman Kvatro - Dorćol

  • Kvatro--(2)
  • Kvatro--(3)
  • Kvatro--(5)
  • Kvatro--(1)
  • Kvatro--(9)
  • Kvatro--(4)
  • Kvatro--(6)
  • Kvatro--(7)
  • Kvatro--(8)

Za 2 osobe €30  
20 m21. Sprat1 Soba1 Krevet Odštampajte stranu

Ukoliko Vam je potreban povoljan smeštaj u centru Beograda, Apartman Kvatro je pravi izbor za Vas. Jedan je od pet apartmana koji se nalaze jedan do drugog, na prvom spratu zgrade u ulici Visokog Stevana. Ovo je idealna varijanta za smeštaj veće grupe gostiju ili većih porodica koje dolaze u posetu Beogradu. Ukupan kapacitet svih pet apartmana je 10 gostiju, a ono što se posebno izdvaja je pristupačna cena. Takođe još jedna prednost ovog apartmana, pored odlične lokacije, je besplatan parking koji se nalazi ispred zgrade.

Lokacija Apartmana Kvatro u donjem delu Dorćola, nedaleko od Kalemegdana i Beo Zoo Vrta, je idealna. Pogodna kako za turiste tako i za goste koji žele da budu bliže centru, a opet udaljeni od gradske buke i vreve. Samo par minuta hoda je potrebno do Dunavskog keja koji je uređen, sa dugačkom biciklističkom stazom, šetalištem i splavovima. Na obali je i veliki Sportski centar Milan Gale Muškatirović sa teniskim terenima na kojima se održava Otvoreno prvenstvo Srbije u tenisu. Obzirom da je ulica Cara Dušana u blizini ovog apartmana, povezanost sa ostalim delovima grada je vise nego dobra. U ovoj poznatoj dorćolskoj ulici se nalazi veliki broj prodavnica, banaka i kafića, a nedaleko je i čuvena ulica Strahinjića Bana, poznata po noćnom životu i provodu. Do Trga republike i Knez Mihajlove ulice Vam je porebno 15ak minuta šetnje.

Apartman Kvatro je studio apartman koji se sastoji iz jedne sobe, čajne kuhinje i kupatila. Lepo je uređen i vrlo funkcionalan, nudi udoban smeštaj za 2 gosta. U sobi se nalazi francuski krevet, klima, LCD TV i čajna kuhinja. Zbog velikih staklenih površina, sa lepim pogledom na zelenilo oko zgrade, ceo prostor je svetao i vrlo prijatan za boravak. Kupatilo je novo, prostrano i opremljeno. Dostupnost digitalne televizije i WiFi internet. Besplatan parking ispred zgrade.

Cenovnik
BROJ DANA 1-2 osobe 3-4 osobe 5-6 osobe
1-430
5-1027
11-2024
20-3020
Pozovite nas za dodatne informacije.
Video apartmana
Apartman Kvatro
Mapa lokacije

Slični apartmani