News

Check out market updates

Sajam Turizma u Beogradu

Sajam Turizma u Beogradu

38. Beogradski Sajam Turizma – Od 18-21 februara 2016. godine održaće se 38. Sajam Turizma na Beogradskom Sajmu. To je jedna od najvećih turističkih manifestacija u ovom delu evrope koja ima tradiciju dužu od 30 godina. Iz godine u godinu broj posetioca i izlagača na Sajmu Turizma raste, pa je ove godine bilo preko 1100 izlagača iz preko 50 zemalja. Ovaj sajam se održava jednom godišnje a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posetilaca. U 2016. godini očekuje se da taj broj bude još veći a napomenućemo samo da je u 2015. godini broj posetilaca na 37. Sajmu turizma bio oko 70000.
Pod okriljem Sajma Turizma održava se i Sajam ugostiteljske opreme – HORECA kao i Međunarodni sajam vina – BEOWINE.
Na Sajmu Turizma izlagači su turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, lovni turizam, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.
Više detalja o Sajmu turizma na web adresi www.beogradskisajamturizma.rs.

Jedan od načina da obezbedite sebi smeštaj dok traje Sajam turizma jete da na google pretrazi kucate : Apartmani Beograd sajam, i u pretrazi nadjete naš web sajt RELAX APARTMANI koji se nalzai na jednoj od prvih 5 poicija pretrage za zadati termin, i na taj način pogledate spisak apartmana u blizini sajma koji vam mogu odogvarati.
Vidimo se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *